Life Coaching

Προορισμοί για να απολαύσετε τη διαδρομή

tar

Συνεχίζοντας το προηγούμενο άρθρο που αφορά τους στόχους που θέτουμε κάθε φορά και τα πλεονεκτήματα που έχουμε επιλέγοντας συγκεκριμένους τύπους στόχων σας παραθέτουμε παραδείγματα στόχων με τους οποίους πιθανώς να νιώθετε πιο ολοκληρωμένοι, θα κυνηγήσετε με πάθος και θα διαρκέσουν και περισσότερο χρόνο (Εσωτερική Υποκίνηση-Εαυτός)

  • Θέλω να αφήσω πίσω μου ένα σημαντικό έργο
  • Θέλω να καλυτερεύω τον κόσμο γύρω μου με την παρουσία μου
  • Θέλω να είμαι ένα καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου
  • Θέλω να αλλάξω το επάγγελμα μου για να έχω περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου
  • Θέλω να ευθυγραμμιστώ με τις προσωπικές μου αξίες

 

Αντίστοιχα παραδείγματα στόχων οι οποίοι πιθανώς θα σας οδηγήσουν σε εξάντληση, όταν τους πετύχετε πιθανώς δεν θα σας γεμίζουν και θα είναι δύσκολο να διατηρήσουν την ευτυχία σας διαχρονικά σε υψηλά επίπεδα (Εξωτερική Υποκίνηση-Κοινωνία)

  • Χρειάζομαι περισσότερα χρήματα
  • Θέλω να κάνω τους γονείς/σύζυγο,φίλους περήφανους
  • Χρειάζομαι ένα μεγαλύτερο σπίτι
  • Θέλω να δείξω στους άλλους ότι πέτυχα
  • Θέλω να γίνω διάσημος και να με λατρεύουν οι άλλοι

 

Το life coaching μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη και των δύο τύπων στόχων. Δουλειά του επαγγελματία life coach που ενδιαφέρεται για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη του πελάτη του, είναι να αναδείξει τι είδος στόχος είναι αυτός που επιθυμεί ο πελάτης και με τις κατάλληλες ερωτήσεις να τον κάνει να αναστοχαστεί ποιο θα είναι το όφελος του στην κάθε περίπτωση.

Για λεπτομέρειες στην παραπάνω ανάλυση στείλτε μας μήνυμα στο info@lifecoaching.gr για να ανταλλάξουμε απόψεις ή να κανονίσουμε μια δωρεάν ενημερωτική συνάντηση πάνω στη λειτουργία του life-coaching.

Μίλτος Τσιάκαλος (Life coach)

Leave a Reply

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας

Καταχωρήστε το email σας για να ενημερώνεστε για επερχόμενα ομαδικά εργαστήρια, ομιλίες και δράσεις σχετικά με το Life Coaching.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την επικοινωνία από εμάς.

Βρείτε μας στα Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Online Webinar

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την online έκδοση του σεμιναρίου μας 《Ο Συνδρομητής που καλείτε δεν είναι Συναισθηματικά Διαθέσιμος 》.

Ένα διαδραστικό σεμινάριο που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, τους τρόπους που συνδεόμαστε με τους συντρόφους μας, τους λόγους που πιθανώς να αντιμετωπίζουμε προβλήματα ή επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στις σχέσεις μας και τις λύσεις που προτείνονται.

Ο κύκλος κρατάει 3 εβδομάδες και γίνεται σε περιβάλλον online τάξης με video διαλέξεις, πλήρεις σημειώσεις, online quiz-ερωτηματολόγια και online συναντήσεις με τους εισηγητές κάθε Κυριακή στις 19.00-21.00 μέσω κάμερας αλλά και μέσω chat στην εκπαιδευτική πλατφόρμα.
Ο 1ος κύκλος ξεκινάει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Το κόστος του κύκλου είναι 20 ευρώ για τις 3 εβδομάδες και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε Internet είτε από κινητό τηλέφωνο είτε από υπολογιστή. Απαραίτητο είναι μόνο να έχει ανοιχτεί ένας λογαριασμός στο Gmail.

Μπορείτε να πάρετε μία πρόγευση στο παρακάτω trailer.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

https://forms.gle/VraafvR4tiqwpJhU8