Life Coaching

Εμπειρία και αλλαγή

wall

Λες πως θέλεις να αλλάξεις. Λες πως έχεις κουραστεί. Λες πως έχεις απογοητευτεί από τις τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Λες πως το μόνο, που έχεις κερδίσει μέχρι τώρα είναι μια απίστευτη ικανότητα στην κατασκευή φθηνών δικαιολογιών.

Νομίζω έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή. Τώρα που όλες οι δικαιολογίες έχουν στερέψει και κάθε φορά, που κοιτάζεσαι στον καθρέφτη χαμηλώνεις το βλέμμα σου. Τώρα, που πιστεύεις πως τίποτε άλλο δεν περνάει από το χέρι σου, τώρα είναι η στιγμή να κοιτάξεις τον εαυτό σου κατάματα και να του υποσχεθείς πως δεν θα τα παρατήσεις. Θα προσπαθήσεις κι άλλο. Πιο στοχευμένα και πιο συνειδητά. Με ένα πιο συγκεκριμένο πλάνο. Με πιο ξεκάθαρα θέλω. Πιο μεγάλη πίστη και πιο ισχυρή θέληση.

Το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν τα έχεις καταφέρει, σου δίνει κάποια πολύτιμα μαθήματα αυτογνωσίας. Σε κάνει γνώστη μεθόδων, που τελικά δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τώρα επομένως, ξέρεις τι δεν έχει νόημα να επαναλάβεις. Ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις με τον ίδιο τρόπο. Ξέρεις τι δεν θέλεις. Ξέρεις πώς δεν θέλεις να ξανανιώσεις.

Τώρα είναι η στιγμή να βάλεις μια μεγάλη τελεία στο πριν και να ξεκινήσεις με αισιοδοξία να γράψεις ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή σου. Είσαι εδώ. Θέλεις να αλλάξεις και να φτάσεις κάπου αλλού. Γνωρίζεις πού. Το μόνο, που σου μένει λοιπόν, είναι να ξαναπροσπαθήσεις.

Ξεκίνα. Σκέψου διαφορετικές προσεγγίσεις . Σχεδίασε διαφορετικά τον τρόπο, που θα χρησιμοποιήσεις τον εαυτό σου για να πετύχεις όσα επιθυμείς. Και κυρίως, πίστεψε ξανά σε σένα. Δώσε αξία σε αυτή την καινούρια προσπάθεια. Αγκάλιασε τα προηγούμενα λάθη και κάνε τα συμμάχους στον καινούριο αγώνα σου. Αγάπησε τον εαυτό σου γιατί είναι μαχητής. Ακόμα και λαβωμένος, ακόμα και γονατιστός, βρίσκει το θάρρος, να σηκωθεί και να ξαναμπεί στη μάχη. Γιατί η μάχη αυτή θα τον οδηγήσει πιο κοντά σε αυτό, που πραγματικά είναι. Στη ζωή, που έχει ονειρευτεί να ζήσει. Σε όσα του αξίζουν.

Μαρία Καλαμαρά – Life Coach

Leave a Reply

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας

Καταχωρήστε το email σας για να ενημερώνεστε για επερχόμενα ομαδικά εργαστήρια, ομιλίες και δράσεις σχετικά με το Life Coaching.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την επικοινωνία από εμάς.

Βρείτε μας στα Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Online Webinar

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την online έκδοση του σεμιναρίου μας 《Ο Συνδρομητής που καλείτε δεν είναι Συναισθηματικά Διαθέσιμος 》.

Ένα διαδραστικό σεμινάριο που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, τους τρόπους που συνδεόμαστε με τους συντρόφους μας, τους λόγους που πιθανώς να αντιμετωπίζουμε προβλήματα ή επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στις σχέσεις μας και τις λύσεις που προτείνονται.

Ο κύκλος κρατάει 3 εβδομάδες και γίνεται σε περιβάλλον online τάξης με video διαλέξεις, πλήρεις σημειώσεις, online quiz-ερωτηματολόγια και online συναντήσεις με τους εισηγητές κάθε Κυριακή στις 19.00-21.00 μέσω κάμερας αλλά και μέσω chat στην εκπαιδευτική πλατφόρμα.
Ο 1ος κύκλος ξεκινάει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Το κόστος του κύκλου είναι 20 ευρώ για τις 3 εβδομάδες και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε Internet είτε από κινητό τηλέφωνο είτε από υπολογιστή. Απαραίτητο είναι μόνο να έχει ανοιχτεί ένας λογαριασμός στο Gmail.

Μπορείτε να πάρετε μία πρόγευση στο παρακάτω trailer.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

https://forms.gle/VraafvR4tiqwpJhU8