Life Coaching

Είμαι ο Μίλτος Τσιάκαλος.

Πάθος μου είναι το life coaching, η αλλαγή και η προσωπική εξέλιξη

Ασχολούμαι με το coaching από το 2013 έχοντας ολοκληρώσει το μονοετές βιωματικό πρόγραμμα ‘Diploma in Personal & Executive Coaching’ που είναι ένα αναγνωρισμένο πρόγραμμα σπουδών από την Association for Coaching και  προσφέρεται από το Athens Coaching Insitute.

Συνεργάζομαι με το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, έχοντας πραγματοποιήσει ομιλίες στα τμήματα Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Αμαρουσίου και Παιανίας.

Θεωρώ ότι πολλοί από εμάς συμβιβαζόμαστε με μια ζωή που δεν ακολουθεί τις πραγματικές μας επιθυμίες και δεν αξιοποιεί όλο το δυναμικό μας. Οι περισσότεροι το αναγνωρίζουμε, θέλουμε να αλλάξουμε κάτι, ωστόσο μένουμε αγκιστρωμένοι στην παρούσα κατάσταση είτε γιατί δεν ξέρουμε που θέλουμε να πάμε, είτε γιατί δεν έχουμε το θάρρος να ξεκινήσουμε τις αλλαγές που θέλουμε, είτε γιατί έχουμε μάθει συμπεριφορές οι οποίες αντί να ευνοούν την δοκιμή περισσότερο ενθαρρύνουν το συμβιβασμό και την προσαρμογή.

Μέσω των προσωπικών μου βιωμάτων σε καταστάσεις που έπρεπε να αλλάξω συνειδητοποίησα την σημασία του να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας όσο και αν αυτή έρχεται σε σύγκρουση με τον κοινωνικό μας περίγυρο, ο οποίος θέτοντας σαν προτεραιότητα τη δική του ασφάλεια προσπαθεί συνήθως να μας κρατήσει στον συμβατικό τρόπο σκέψης.

Όλες οι αλλαγές που αποζητούσα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, μου φαινόντουσαν αδύνατες να πραγματοποιηθούν θεωρώντας το κόστος πολύ μεγάλο. Μέσω της ενδυνάμωσης από τους κατάλληλους ανθρώπους κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν να ακολουθήσω τον δικό μου τρόπο σκέψης και να αναλαμβάνω το όποιο ρίσκο. Τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

Είμαι πρόθυμος να γνωριστούμε, να συζητήσουμε , να ανταλλάξουμε απόψεις, να σας εισάγω στην μεθοδολογία του life coaching και αν το επιθυμείτε να ξεκινήσουμε μια συνεργασία πάνω στην επίτευξη των δικών σας στόχων.

Για όσους ενδιαφέρονται για την επαγγελματική μου πορεία, μπορείτε να βρείτε το εκπαιδευτικό και επαγγελματικό μου προφίλ στο Linkedin

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Life Coaching στείλτε mail στο info@lifecoaching.gr ή στο miltostsiakalos@lifecoaching.gr.

Κινητό Επικοινωνίας : 6972426623

Εγγραφή στις ενημερώσεις μας

Καταχωρήστε το email σας για να ενημερώνεστε για επερχόμενα ομαδικά εργαστήρια, ομιλίες και δράσεις σχετικά με το Life Coaching.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την επικοινωνία από εμάς.

Βρείτε μας στα Social Media

Visit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On InstagramVisit Us On Youtube

Online Webinar

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την online έκδοση του σεμιναρίου μας 《Ο Συνδρομητής που καλείτε δεν είναι Συναισθηματικά Διαθέσιμος 》.

Ένα διαδραστικό σεμινάριο που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις, τους τρόπους που συνδεόμαστε με τους συντρόφους μας, τους λόγους που πιθανώς να αντιμετωπίζουμε προβλήματα ή επαναλαμβανόμενες καταστάσεις στις σχέσεις μας και τις λύσεις που προτείνονται.

Ο κύκλος κρατάει 3 εβδομάδες και γίνεται σε περιβάλλον online τάξης με video διαλέξεις, πλήρεις σημειώσεις, online quiz-ερωτηματολόγια και online συναντήσεις με τους εισηγητές κάθε Κυριακή στις 19.00-21.00 μέσω κάμερας αλλά και μέσω chat στην εκπαιδευτική πλατφόρμα.
Ο 1ος κύκλος ξεκινάει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Το κόστος του κύκλου είναι 20 ευρώ για τις 3 εβδομάδες και μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε Internet είτε από κινητό τηλέφωνο είτε από υπολογιστή. Απαραίτητο είναι μόνο να έχει ανοιχτεί ένας λογαριασμός στο Gmail.

Μπορείτε να πάρετε μία πρόγευση στο παρακάτω trailer.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ:

https://forms.gle/VraafvR4tiqwpJhU8