life coaching – Τύποι σύνδεσης

life coaching – Τύποι σύνδεσης

Κάπως έτσι σχετιζόμαστε συνήθως…

✳️Ανασφαλής τύπος σύνδεσης✳️
Σας αρέσει να είστε πολύ κοντά στο σύντροφό σας και έχετε ικανότητα για μεγάλη οικειότητα.
Ωστόσο συχνά ανησυχείτε ότι ο σύντροφός σου δεν επιθυμεί να είναι τόσο κοντά όσο θα θέλατε. Οι σχέσεις τείνουν να καταναλώνουν ένα μεγάλο μέρος της συναισθηματικής σας ενέργειας. Έχετε την τάση να είστε πολύ ευαίσθητοι στις μικρές διακυμάνσεις της διάθεσης και των πράξεων του συντρόφου σας και πολλές φορές παίρνετε πολύ προσωπικά τις συμπεριφορές του. Αντιμετωπίζετε πολλά αρνητικά συναισθήματα μέσα στη σχέση και αναστατώνεστε εύκολα. Ως αποτέλεσμα, τείνετε να ενεργείτε και να λέτε πράγματα για τα οποία αργότερα μετανιώνετε. Αν όμως το άλλο άτομο παρέχει σας παρέχει μεγάλη ασφάλεια και σιγουριά, μπορείτε να ξεφορτωθείτε μεγάλο μέρος της ανησυχίας σας και να αισθανθείτε ικανοποιημένοι.

✳️Ασφαλής τύπος σύνδεσης✳️
Η ζεστασιά και η αγάπη σε μια σχέση, σας βγαίνει εντελώς φυσικά. Απολαμβάνετε την οικειότητα χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά για τις σχέσεις σας.
Μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις ρομαντικές καταστάσεις και δεν αναστατώνεστε εύκολα πάνω σε θέματα σχέσεων. Επικοινωνείτε αποτελεσματικά τις ανάγκες και τα συναισθήματά σας και αναγνωρίζετε τις συναισθηματικές καταστάσεις του συντρόφου σας και ανταποκρίνεστε σε αυτές. Μοιράζεστε τις επιτυχίες και τα προβλήματά σας με τον σύντροφό σας και είστε σε θέση να είστε εκεί γι ‘αυτόν σε περιόδους που σας έχει ανάγκη.

✳️Σύνδεση αποφυγής✳️
Είναι πολύ σημαντικό για σας να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας και την αυτάρκειά σας και συχνά προτιμάτε την αυτονομία σας στις κοντινές σχέσεις. Ακόμα κι αν θέλετε να είστε κοντά σε άλλους, αισθάνεστε άβολα με την υπερβολική εγγύτητα και τείνετε να κρατάτε τον σύντροφό σας σε απόσταση. Δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο ανησυχώντας για τις ερωτικές σχέσεις σας ή για πιθανές απορρίψεις. Έχετε την τάση να μην ανοίγεστε στους συντρόφους σας και συχνά παραπονιούνται ότι είστε συναισθηματικά απόμακροι.
Είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε σημαδία που μπορεί να δηλώνουν τάσεις χειρισμού από τον σύντροφό σας ή καταπάτησης της ελευθερίας σας.

Share this post